Alice in Wonderland (2010)

Avatar (2009)

The Hurt Locker (2008)

Sherlock Holmes (2009)

Haeundae 2009

vineri, 23 aprilie 2010

În extremitatea sud-estică a Peninsulei Coreea se află oraşul internaţional Busan. Plaja Haeundae, situată în sud-estul oraşului Busan, este un popular şi mirific loc de vacanţă, care atrage anual un milion de vizitatori.

Man-shik, un locuitor din Haeundae, a suferit o pierdere de nedescris cu patru ani în urmă, când un tunami i-a înghiţit un coleg cu ocazia unei excursii de pescuit. De atunci, magia a dispărut şi niciodată nu s-a mai întors în larg, locul care-i trezeşte amintiri atât de apăsătoare.

Duce acum o viaţă simplă; deţine un mic restaurant şi se pregăteşte să o ceară în căsătorie pe iubita sa dintotdeauna, Yeon-hee. Hyung-sik, fratele lui Man-sik lucrează ca salvamar în cadrul Gărzii de Coastă.

În timp ce evenimentele cotidiene se desfăşoară normal, geologul Kim Hwi, expert în fenomenologia tsunami descoperă că marea prezintă o activitate similară cu cea a Oceanului Indian, în perioada devastatoare a tsunamiului din anul 2004. În ciuda avertizărilor sale, Agenţia de Prevenire a Dezastrelor afirmă cu tărie faptul că dezastrul nu va lovi Coreea.

La scurt timp, expertul geolog observă cum un tsunami uriaş se îndreaptă cu repeziciunea spre Peninsula Coreea. Fără să ştie că au parte de ultimele clipe de linişte şi fericire, turiştii şi locuitorii oraşului Busan se bucură de această zi atât de frumoasă de vară, în timp ce tsunamiul uriaş se îndreaptă spre ei cu incredibila viteză de 500 mile pe oră.
Vizionare filme online gratis cu subtitrare in romana doar pe filmeonlietop.blogspot.com,filme online gratis

Embed:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu