Alice in Wonderland (2010)

Avatar (2009)

The Hurt Locker (2008)

Sherlock Holmes (2009)

Epic Movie

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Titlu Original: Despre Super-eroi si altee aiureli…
Anu: 2007
Duratia: 92 min.

Descriere: Povestea se centreaza pe patru orfani nu atat de tineri: unul crescut de un custode la Louvre (unde un asasin albinos sta ascuns); altul, un refugiat din luptele corp la corp “libre” mexicane; al treilea o victima recenta a unor serpi in avionul ei; si al patrulea un rezident “normal” al unei comunitati mutant “X”.

Cvartetul nefericit viziteaza o fabrica de ciocolata, unde dau peste o garderoba fermecata care ii transporta in tinutul Gnarnia (cu un “G” silentios). Acolo intalnesc un capitan pirat flamboiant si studenti seriosi de magie si isi unesc fortele cu, printre altii, un leu inteligent dar in calduri pentru a o invinge pe White Bitch din Gnarnia.EPIC Movie vine de la noii maestri ai parodiei Jason Fridberg & Aaron Seltzer care acum isi indreapta privirile asupra blockbusterelor, filmele coplesite de efecte speciale, cu buget mare ale Hollywood-ului.

Dupa ce au sagetat cu succes in Scary Movie(thriller-le) si comediile romantice in (”Date Movie”)Despre dragoste si alte aiureli), cei doi se concentreaza acum pe aceasta nisa neatinsa super-eroii Hollywood-ului demonstrand inca o data ca sunt mandrii ca sunt “primii care sunt urmatorii”.

*”Ne plac aceste filme si ne-am gandit ca sunt bune de ridiculizat”, spune Aaron Seltzer. “Ca si ‘The Da Vinci Code’ si ‘Superman’ si ‘X-Men’ si ‘Nacho Libre’. Este amuzant sa le parodiem pe toate, folosind ‘Narnia’ ca planul larg.EPIC Movie reuneste patru dintre starurile din “Date Movie” Adam Campbell, Jennifer Coolidge, Tony Cox si Fred Willard si introduce si multi actori noi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu